Info Supercup Club Brugge - KRC Genk zaterdag 17/07/2021 om 20:45 uur

Beste leden,
Hierbij praktische info voor de ticketverkoop voor de Supercup.
* Supercup gaat door in Jan Breydel op ZATERDAG 17/07 om 20u45
* Algemeen : - Mondmasker is enkel verplicht bij verplaatsingen (naar je plaats gaan, drank halen, nr toilet,....) , eens men zit op zijn plaats is het mondmasker niet meer verplicht doch ten zeerste aanbevolen
- Ieder lid van bubbel mag drank, eten halen
- Er is geen vastgesteld tijdslot waarbinnen men zich moet aanmelden om het stadion te betreden
- Het stadion wordt verdeeld in 4 aparte "evenementen" die elk aan +/- 2500 toeschouwers plaats kunnen bieden
- Elke tribune is dus 1 evenement d.w.z. binnen de tribune mag men gaan en staan waar men wil mits het dragen van het mondmasker. Men kan wel niet doorsteken naar andere tribune. Tribunes zijn van elkaar afgescheiden. Wie dus ticket heeft voor 1 tribune dient de ingang van die tribune te nemen om het stadion     te betreden vb : men kan niet binnengaan langs Oost met een ticket voor de Noord-tribune.
- Prijs tickets :                                             
€ 10 voor benedenring en Noord/Zuid boven
€ 15 voor Oost boven
€ 20 EUR voor West boven
- Tickets enkel mogelijk voor abonnees (de ingevoerde ID-nrs zullen dus dienen gekoppeld te zijn aan een actief abo)
- Verkoop : ENKEL VOOR ABONNEES (ATTENTIE : het is een directe verkoop en geen vrijblijvende registratie) start DONDERDAG om 10u
Hoe verloopt de aankoop van tickets praktisch ?
1.  Je stelt met je vrienden een bubbel samen => HOE MEER BUBBELS VAN 8, HOE MEER AANWEZIGEN IN HET STADION!!!!!
2.  1 van de bubbelleden doet de aankoop door in te loggen op de club app met gebruikersnaam en paswoord. Hier kan hij het gewenste vak aanduiden en het aantal gewenste tickets (ATTENTIE : Men kan geen plaatsen aanduiden, enkel het vak). => CLUBS KUNNEN HUN LEDEN HELPEN BIJ HET AANMAKEN              VAN DE BUBBEL, MASTERACCOUNT KAN HIER UITZONDERLIJK NIET GEBRUIKT WORDEN!!!!!
3. Hij ontvangt een betaalopdracht en betaalt
4. Hij dient de volledige naam en het cashless nummer in te geven. Het cashless nummer vindt je terug rechtsonder op je nieuw abonnement of ook als je inlogt op je app onder witte vakje "bekijk je club ID" (je klikt hierop en dan  krijg je terug een groot wit vlak waar kaartnummer staat met daaronder een nummer beginnend met CB... (bestaande uit 16 tekens)). Het is dat nummer zonder CB (= 14 tekens) dat je moet invoeren bij de bestelling van je              tickets voor je bubbelvrienden. Opgepast : je zal zien dat er een verkeerd jaartal staat (2020-2021), maar dat moet je negeren. Het gaat dus wel degelijk om het juiste CB-nummer. Het CB-nummer verandert jaarlijks en je mag dus niet het CB-nummer van je abonnement van het vorige seizoen gebruiken !
5. Diegene die de aankoop doet via de app is ook diegene die op het gekoppelde mailadres de e-tickets voor alle bubbelvrienden zal ontvangen.
6. Hij staat in voor de verdeling van de tickets.